|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kestaneli Kuzu Güveç Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
11.01.2015, 10:55 | #1 (permalink) |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır. | Kestaneli Kuzu Güveç Tarifi Kestaneli Kuzu Güveç Tarifi Malzemeler 1 kg kuşbaşı kuzu eti Yarım kg kestane 15 adet arpacık soğan 4-5 diş sarmısak 2 adet domates 3 adet ince kıyılmış sivri biber 100 gram tereyağı Yarım çay kaşığı safran, tuz Kestaneli Kuzu Güveç Yapılışı Kapaklı bir güveç kabının içini tereyağının yarısı ile yağlayın. Kuzu eti, haşlanmış ve kabukları soyulmuş kestane, arpacık soğan, ince kıyılmış sarmısak, iri parçalar halinde doğranmış domates ile sivri biberi bir kasede karıştırın. Yağlanmış güvecin içine yerleştirin. Kalan tereyağı, safran ve tuzu üzerine ilave edin ve kapağını kapatın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında etler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |