Et Kavurma Tarifi,Et Kavurma Çeşitleri [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler: 1 kilo dana eti 1 baş kuru soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Yapılışı: Etleriniz kuş başı değil ise etler kesme tahtasında alınır, keskin bir bıçakla sinirleri temizlenir ve kuşbaşı doğranır. Geniş bir çelik tencereye sıvıyağ koyulur ve kızdırılır, etler suyunu salana kadar orta ateşte pişirilir ve içine kabuğu soyulmuş bütün soğan eklenir. Ocak kısılır, etler yumuşayana kadar kısık ateşte (yaklaşık 1 saat) ara sıra karıştırarak pişirilir, ocaktan almadan 15 dk. önce tuz katılır. Sıcak servis yapılır. |
Saat: 12:04 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.