Tavuk Sarma Malzemeler Yarım kilo tavuk göğsü içi için: 4 dilim kaşar peyniri 2 yemek kaşığı bezelye sosu için; 2 yemek kaşığı süt 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı tavuk baharatı 1 tatlı kaşığı salça yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ biraz tuz(tavuk baharati tuzluysa tuzu cok az ekleyin) Hazırlanışı Sos malzemelerini karıştırın, tavukları boyuna çeyrek somunu açar gibi açın sosa bulayın, tavuğun üzerine bir poşet koyarak ezmeden et döver gibi dövün, çok ezmeyin parçalanmasın, yassı bir şekil alan tavuğumuza az az iç malzemeyi paylaştırın, kenarlarını içe koyarak sarın, 10 dakika dinlendirin, kısık ateşte kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.. |
Saat: 01:52 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.