|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Islama Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.07.2015, 17:18 | #1 (permalink) |
| Islama Tarifi Islama Tarifi Islama Tarifi İçin Malzemeler: Kemikli et(kişi sayısına göre ayarlayalım), Kuru yufka. Islama Yapılışı Geniş bir tencereye kemikli eti koyalım ve haşlayalım. Kuru yufkaları parçalara bölelim ve servis tabağına yerleştirelim. Haşladığımız etin suyunu yufkaların üzerinde gezdirelim. Haşlanan etleri kemiklerinde ayıralım ve etleri parçalara bölelim. Sonra etleri yufkaların üzerine yerleştirelim. Islamamız servise hazır. Afiyet olsun.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |