Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
facebook bağlan


Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi konusu , Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi Tarif: Çizgili soyularak ortadan ikiye kesilmiş ve tuzlu suda 20 dk bekletilmiş 3 adet bostan patlıcanı kurulanarak bol kızgın yağda kızartılır. Kızaran ...


Like Tree8Beğeni

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 21.08.2015, 16:05   #1 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi



Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi



Tarif:


Çizgili soyularak ortadan ikiye kesilmiş ve tuzlu suda 20 dk bekletilmiş 3 adet bostan patlıcanı kurulanarak bol kızgın yağda kızartılır. Kızaran patlıcanlar uygun bir fırın kabına alınır. Diğer taraftan yaklaşık 750 g kuşbaşı doğranmış et genişçe bir tavaya alınır. Suyunu çekip rengi dönünceye kadar kapağı kapalı olarak kavrulur. Daha sonra sıvı yağ eklenir karıştırılır. 1 adet yemeklik doğranmış soğan 3-4 diş doğranmış sarımsak eklenerek karıştırılır. Soğanlar da kavrulunca 1 yemek kaşığı domates salçası karabiber pulbiber eklenerek karıştırılır. 1 çay bardağı kadar sıcak su da eklenerek karıştırılır ve tencerenin kapağı kapatılarak pişmeye bırakılır. Etler yumuşayıncaya kadar piştikten sonra tuzu ayarlanır ve ocaktan alınır. Kızaran patlıcanların ortalarına çatalla bastırılarak hafifçe çukurlaştırılır. Daha sonra kavrulan etlerden bolca yerleştirilir. Üzerlerine domates dilimleri yerleştirilir. Bir kasede 1 yemek kaşığı domates salçası 1 bardak kadar sıcak su ile çözdürülür. Az tuz ilave edilerek karıştırılır. Hazırlanan salçalı sos fırın kabına boşaltılır. Fırın kabı 190 derece ısıtılmış fırında domatesler yumuşayıncaya kadar yaklaşık yarım saat pişirilir. Bostan kebabımız servise hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.

YeşiL6, Papatya ve Toprak beğendi
__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.





Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız.




.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:06   #2 (permalink)
Bu Ne Özgüven?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilerek paylaşıyosun dimi

ikRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:10   #3 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Alıntı:
ikRa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bilerek paylaşıyosun dimi
Haydi kızlar yemek yapmaya diyorum teşvik ediyorum sizi

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.





Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız.




.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:10   #4 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Bak bu hos guzel severim bana bunu yapsana @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________
The End


Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:12   #5 (permalink)
Bu Ne Özgüven?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Alıntı:
Jineps Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


Haydi kızlar yemek yapmaya diyorum teşvik ediyorum sizi
ben mutfaga girersem cikamam tatlm


Alıntı:
Toprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak bu hos guzel severim bana bunu yapsana @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
sen bi liste yap

Jineps' ve Toprak beğendi
ikRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:15   #6 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Tamam ben kirtasiyeden kocaman bir defter alim baya kabarik liste

__________________
The End


Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:16   #7 (permalink)
Bu Ne Özgüven?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Alıntı:
Toprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam ben kirtasiyeden kocaman bir defter alim baya kabarik liste
vur dedik öldúrdún

Toprak beğendi.
ikRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:19   #8 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Bananee yavas yavas yap iste gunde 5 liste bitse ayda 150 tane liste yaparsin

__________________
The End


Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:21   #9 (permalink)
Bu Ne Özgüven?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] çok kötúsún

Toprak beğendi.
ikRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2015, 16:22   #10 (permalink)

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bostan Kebabı Nasıl Yapılır? - Patlıcan Kebabı Tarifi

Vallah suan @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ben bile inanmiyorum kendime..cok ac kaldik ne dedigimi bilmiyorum..

__________________
The End


Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 6
Araz, EsiLa, ikRa, Papatya, Toprak, YeşiL6
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 04:44