Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Et - Tavuk - Balık (https://www.forumaski.com/et-tavuk-balik/)
-   -   Kayseri Fırın Ağzı Tarifi (https://www.forumaski.com/et-tavuk-balik/182131-kayseri-firin-agzi-tarifi.html)

Papatya 24.06.2016 16:28

Kayseri Fırın Ağzı Tarifi
 
Kayseri Fırın Ağzı Tarifi

fırın ağzı, fırın ağzı nasıl yapılır, kayseri fırın ağzı yemeği , fırın ağzı tarifi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Malzemeler:

12 parça pirzola
50 gram kuyruk yağı
1 baş sarımsak
6 adet domates
7-8 adet yeşil biber
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber

Yapılışı :

Kuyruk yağı küçük parçalar bölünerek fırın tepsisinin en altına konur. Üzerine etler dizilir. Tereyağı parça parça etlerin üzerine konur. Biberler dikine ortadan ikiye bölünür. Domatesler doğranır. onlar tepsiye dizilir. Sarımsaklar da serpiştirildikten sonra tuzu ve pul biberi de serpilir. Tepsinin ağzı alüminyum folyo ile kapatıldıktan sonra fırında etler yumuşayana kadar pişirilir.
Afiyet Olsun:gull:
alıntı

YeşiL6 24.06.2016 17:03

Cevap: Kayseri Fırın Ağzı Tarifi
 
Kayserinin Bir Yemekleri Güzel. :D


Saat: 08:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.