Kayseri Fırın Ağzı Tarifi Kayseri Fırın Ağzı Tarifi fırın ağzı, fırın ağzı nasıl yapılır, kayseri fırın ağzı yemeği , fırın ağzı tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler: 12 parça pirzola 50 gram kuyruk yağı 1 baş sarımsak 6 adet domates 7-8 adet yeşil biber 2 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber Yapılışı : Kuyruk yağı küçük parçalar bölünerek fırın tepsisinin en altına konur. Üzerine etler dizilir. Tereyağı parça parça etlerin üzerine konur. Biberler dikine ortadan ikiye bölünür. Domatesler doğranır. onlar tepsiye dizilir. Sarımsaklar da serpiştirildikten sonra tuzu ve pul biberi de serpilir. Tepsinin ağzı alüminyum folyo ile kapatıldıktan sonra fırında etler yumuşayana kadar pişirilir. Afiyet Olsun:gull: alıntı |
Cevap: Kayseri Fırın Ağzı Tarifi Kayserinin Bir Yemekleri Güzel. :D |
Saat: 08:37 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.