|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Sebzeli ton balığı dilimleri konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2012, 02:16 | #1 (permalink) |
| Sebzeli ton balığı dilimleri Sebzeli ton balığı dilimleri Mutfağınıza renk katacak sağlıklı ve pratik yemek tarifleri İkbal Gürpınar'dan geliyor. Malzemeler 300 gr ton balığı konservesi 2 adet havuç 1 kâse haşlanmış bezelye 7-8 adet kornişon turşu 2-3 adet küçük turp 1 demet semizotu 2 kaşık mayonez 2 dilim bayat ekmek içi Yapılışı: Havuçlar haşlanır ve zar şeklinde doğranır. Ekmek içleri rondodan geçirilerek ufalanır. Ton balıkları ekmek içi ve mayonezle iyice karıştırılır. Turplar, turşular, havuçlar ton balıklı karışıma ilave edilerek Karıştırılır. Uzun bir kalıp hafif yağlandıktan sonra içine sıkıştırılarak karışımımız dökülür. En az 2 saat dolapta bırakıldıktan sonra dilimlenerek semizotları, domates ve mayonez eşliğinde servis edilir.
__________________ Herkes herkesi sevmesin, gerek yok. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |