|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Marine Edilmiş Alabalık Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:23 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Marine Edilmiş Alabalık Tarifi Alabalık Marine Malzemeler: * 3 kg. ayıklanmış bütün alabalık filetosu * 4 adet soğan * 1 bardak limon suyu * 1 kahve fincanı krem hardal * 1 bağ dereotu * 1/2 kahve fincanı beyaz şarap * tuz * 1 çorba kaşığı süzme bal Alabalık Marine Hazırlanışı: L Derisi ve kemikleri ayıklanmış alabalık filetoları bir kenarda bekletilir. Diğer tarafta soğanlar bir bıçakla ince ince doğranır. 2. Dereotu çok ince kıyılır. Soğan ve dereotu çukur bir kabın içerisine konulur. Limon suyu, hardal, beyaz şarap, dereotu, tuz ve süzme bal ilave edilip, karıştırılır. 3. Alabalık filetoları folyo kağıdının üzerine konulur. Filetoların üzerine hazırlanan sos dökülür. 4. Suyu sızmayacak şekilde sarılıp, 12 saat kadar buzdolabında bekletilir. İnce ince kesilip servis yapılır. Yanında kapari ve dilimlenmiş kırmızı soğan verilebilir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |