|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kuzu Et Kavurma konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
08.02.2013, 11:50 | #1 (permalink) |
| Kuzu Et Kavurma [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler: 1 kg kuzu but (orta yağlı) 100 gr kuyruk yağı Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik Yapılışı : Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |