|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Alabalık Buğlama konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.01.2013, 16:12 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Alabalık Buğlama Malzemeler 4 adet Alabalık (fileto edilmiş) 4 adet defne yaprağı 3 adet domates 3 adet çarliston biber 1.5 adet limonun suyu 70 gr. tereyağ(margarin veya likit yağ da olabilir) 250 gr. mantar 1 çorba kaşığı kapari turşusu Tuz ve karabiber Yemeğin Tarifi Domatesler halka halinde kesilip yağlanmış tavaya dizilir.Alabalık filetoları domateslerin üzerine yerleştirilir.Bakiye domatesler ise dörde bölünüp balıkların aralarına yerleştirilir. Çarliston biberler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra uzun şeritler (veya halkalar) halinde kesilerek balıkların üstüne yerleştirilir. İkiye bölünmüş mantarlar, bir çorba kaşığı kapari turşusu ve defne yaprakları ilave edilir. Limon suyu ve balıkların üst seviyesine kadar su konur, kararınca tuz ve karabiber ilave edilir ve kapağı kapatılıp hafif ateşte 30 dakika pişirilir. Not: İsteyenler 2 ila 3 diş doğranmış sarımsak ta ilave edebilirler. |
31.01.2013, 03:00 | #2 (permalink) |
Kalmak İçin Bir Gönül.. | Cevap: Alabalık Buğlama Kuzu sen ne yaptın ya gelde Ala Balık bul şimdi
__________________ Miiiiyyyaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvv |
31.01.2013, 05:13 | #3 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Alabalık Buğlama Ha ondan demek ben de ddiyorum niye banlaniyorum Resim koymadigima dua et oyleyse |
31.01.2013, 20:38 | #4 (permalink) |
Kalmak İçin Bir Gönül.. | Cevap: Alabalık Buğlama Yok Yok bugun balıkçının kartvizitini aldım koku yok kızartmakla temızlemekle uğraşmak yok Yarın hazır bir şekilde Soframda
__________________ Miiiiyyyaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvv |
31.01.2013, 21:05 | #5 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Alabalık Buğlama Afiyet olsn =) |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |