|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Akdeniz Tavuk Güveç konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.05.2013, 15:02 | #1 (permalink) |
Süper Üye | Akdeniz Tavuk Güveç 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 8 adet tavuk butu 1 adet soğanince dilimlenmiş 3 adet kereviz 2cm kalınlığında dilimlenmiş 2 diş sarımsak ezilmiş 200 gr. mantar kalın dilimlenmiş 1 bardak doğranmış domates 150 gram bakla 1 çorba kaşığı taze kekik yaprakları 1 tatlı kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı taze karabiber 2 çorba kaşığı zeytinyağ Öncelikle tavuk butlarını bir tencereye koyun.Tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirin.Pişen tavukları tencereden alın.Zeytinyağını tencereye koyun.Üzerine sırası ile taze soğanlarıdövülmüş sarımsağı domatesleribakla tanelerinimantarlarıdoğranmış kerevizi ekleyip soteleyin.1 çay bardağı su ilave edip pişmeye bırakın.Sebzeler piştikten sonra önceden pişirmiş olduğunuz tavuk butlarını ekleyin.Tuzutaze kekik yapraklarını ve karabiberi ekleyip 10-15 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.Afiyet olsun |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |