|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Ton Balıklı Lazanya Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 10:47 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Ton Balıklı Lazanya Tarifi Ton Balıklı Lazanya Tarifi MALZEMELER: 100 gr pırasa 100 gr kereviz 1 soğan 3 çorba kaşığı sıvıyağ 300 gr kıyma 500 gr doğranmış domates Yarım lt et suyu Tuz Karabiber 2 kutu ton balığı 1 çorba kaşığı kapari Maydanoz 2 kutu süt kreması 2 çorba kaşığı margarin 12 lazanya yaprağı 100 gr kaşar HAZIRLANIŞI: Pırasa, kereviz ve soğanı yıkayıp doğrayın. Hepsini kızgın yağda kavurun. Kıymayı da ilave edip pişirmeye devam edin. Domates ve et suyunu ekleyin. 30 dakika pişirin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ton balığını parça parça doğrayın. Sos ve maydanozla karıştırın. Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Kapariyi süt kremasına ilave edin. Fırın tepsisini margarinle yağlayın. Tepsinin dibine süt kremasını dökün. Lazanya yapraklarını, balıklı karışımı ve kremayı üst üste sıralayın. En üste kaşar rendeleyin. Lazanyayı 200 dereceye ayarlı fırında 30 dakika kadar pişirin. Afiyet olsun. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |