Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Yılbaşına özel balık menüsü

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Yılbaşına özel balık menüsü konusu , ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.06.2013, 10:52   #1 (permalink)
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Yılbaşına özel balık menüsü

Yılbaşına özel balık menüsü

Başlangıç Zeytinyağlı Kereviz


Malzemeler:
  • 200 gr. taze kereviz,
  • 50 gr. bezelye,
  • 4 adet arpacık soğan,
  • 1 cay kaşığı şeker,
  • 5 dal dereotu,
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı,
  • 1 yemek kaşığı limon suyu,
  • 3 yemek kaşığı su,
  • Tuz ve karabiber



Yapılışı

Kerevizleri soyup küp küp doğrayın ve kararmamaları için limonlu suda bekletin. Arpacık soğanlarını soyup doğrayın. Dereotunu kabaca doğrayın.

Tüm malzemeleri pilav pişirme haznesinde karıştırın ve
buharda 30 dakika pişirin.Pişme işllemi bittikten sonra zeytinyağlı kerevizi soğuması için 15 dakika bekletip servis yapın.


Ana Yemek Yeşillikli ve Sarımsaklı Levrek

Malzemeler:
  • 3 adet bütün deniz levreği, (kafa ve kuyruğu temizlenmiş),
  • 5 yaprak ıspanak,
  • 1\2 demet roka,
  • 1\2 demet dereotu,
  • 1\2 demet semizotu,
  • 2 diş sarımsak,
  • 1 yemek kaşığı limon suyu,
  • 1\2 yemek kaşığı zeytinyağı,
  • 1 çay kaşığı kimyon,
  • 1 çay kaşığı tarçın,
  • Tuz ve karabiber.





Yeşillikli ve Sarımsaklı Levrek Yapılışı

Tüm yeflillikleri bol suyla yıkayıp saplarını temizleyin. Hepsini kabaca doğrayın ve bir kaba alın. Sarımsakları ince ince kıyıp yeşilliklerle karışltırın.

Tarçın, kimyon, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandırın. Temizlenmiş balıkları pişirme tepsisine alın; ortasına sarımsak ve baharatlarla tatlandırılmış yeşillikleri yerleştirip 15 dakika pişirin.

Tatlı Kakuleli Tahin Helvası
  • 120 gr. hazır sade tahin helvası,
  • 2 yemek kaşığı limon suyu,
  • 1 çay kaşığı dövülmüş kakule,
  • 1\2 çay kaşığı karabiber,
  • 1 yemek kaşığı krema,
  • 2 yemek kaşığı süt,
  • 1 yemek kaşığı nar tanesi






Kakuleli Tahin Helvası yapılışı

Hazır helvayı küp şeklinde doğrayın. Krema, kakule ve karabiber ile birlikte 2–3 dakika ocakta ısıtın ama kaynatmayın. Ardından tüm malzemeyi karıştırıp cam kaplara paylaştırın ve 15 dakika pişirin. Nar taneleriyle süsleyip sıcak olarak servis yapın.




Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 20:07