|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Palaimon Bohça Nasıl Yapılır konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 10:59 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Palaimon Bohça Nasıl Yapılır Palaimon Bohça Nasıl Yapılır Malzemeler 750 gram dilim somon 2 çorba kaşığı tereyağı 1 adet ince kıyılmış soğan 2 diş sarmısak 50 gram haşlanmış ahtapot 50 gram haşlanmış kalamar 5-6 adet karides, 5-6 adet mantar 100 gram iskorpit balığı 1 çorba kaşığı soya sosu 4 dilim mozzarella peyniri Karabiber Yapılışı TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun. Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın. Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |