|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Somon Füme Tarifi Resimli konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 11:15 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Somon Füme Tarifi Resimli Somon Füme Tarifi Resimli Malzemeler: 1/2 kg kemikleri ayrılmış somon 4 su bardağı şeker 2 su bardağı kaya tuzu 1/2 su bardağı kuru dereotu 1 su bardağı zeytinyağı 1/2 su bardağı çiçek yağı Yapılışı: tuz şeker ve kuru dereotunu karıştırarak bir kısmı temiz ve derin bir tepsiye serilir.Kemikleri temizlenmiş olan somon balığı karışımının üstüne konularak görünmeyecek şekilde balık kapatılır.Tepsinin üstü alimünyum folyo ile kapatıldıktan sonra üzerine ağırlık yapabilecek bir aparat konulduktan sonra 3 gün dolapta bekletilir. Bekletilen balık yıkanır ve bir kaç parçaya ayrılır.Her bir parça tekrar sarılarak buzluğa konur.Donduktan sonra parçalardan biri alınır.Dışarda hafif çözülmeye yakın ince ince dilimlenir.Sıvı yağ karışımında 2 gün bekledikten sonra servis edilir. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |