Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık
facebook bağlan


Uskumru Ceviche

Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Uskumru Ceviche konusu , Uskumru Ceviche Uskumru Ceviche Malzemeleri: * 450 g uskumru filetoları 1 cm’lik parçalar halinde kesilmiş * 15 bardak taze sıkılmış misket limonu veya limon suyu * 225 g domates doğranmış ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 16.07.2013, 11:51   #1 (permalink)
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uskumru Ceviche



Uskumru Ceviche



Uskumru Ceviche Malzemeleri:

* 450 g uskumru filetoları 1 cm’lik parçalar halinde kesilmiş
* 15 bardak taze sıkılmış misket limonu veya limon suyu
* 225 g domates doğranmış
* 1 adet küçük soğan çok ince doğranmış
* 2 adet suyu süzülmüş konserve jalapeno çili biberi veya 4 adet serrano çili biberi yıkanmış ve doğranmış
* 4 yemek kaşığı zeytinyağı
* Yarım tatlı kaşığı kurutulmuş yabani mercanköşk
* 2 yemek kaşığı kıyılmış taze kişniş
* Tuz ve çekilmiş karabiber
* Limon dilimleri ve taze kişniş süsleme için
* Kıyılmış kişnişli dolma zeytin servis için
Uskumru Ceviche Yapılışı:

* Balıkları cam veya seramik bir tabağa alıp üzerlerine misket limonu ya da limon suyunu üzerlerini tamamen kaplayacak şekilde ekleyin. Streç filmle kaplayıp buzdolabında bir kez ters çevirerek donuk bir görünüm alana ve limon suyunun etkisiyle “pişene” kadar 6 saat bekletin.
* Balıklar donuk bir görünüm aldıklarında limon suyundan çıkarıp bir kenara ayırın.
* Domatesleri soğanı çilileri zeytinyağını yabani mercanköşkü ve kişnişi bir kasede karıştırın. Tuz biber ekip uskumrunun suyuna ilave edin. Harmanlayıp üzerlerine balığı ekleyin.
* Tabağın üzerini kapatıp ceviche’i lezzetler birbirine karışana kadar bir saat için yeniden buzdolabına alın. Ceviche çok soğuk servis edilmemelidir. Servisten önce 15 dakika boyunca oda sıcaklığında bekletin. Limon dilimleri ve kişniş dallarıyla süsleyipüzerine kıyılmış kişniş serpilmiş dolma zeytinlerle servis edin.

__________________
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL][Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


(Tümünü Görüntüle Konuyu Görüntüleyen Üyeler: 1
Laura
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.

Saat: 02:53