|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Karadeniz Usulü Tekir Balığı Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
05.11.2013, 00:42 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Karadeniz Usulü Tekir Balığı Tarifi Karadeniz Usulü Tekir Balığı Tarifi Porsiyon : 4 Hazırlanma : 30 dk Malzemeler - Yarım Çay bardağı Fındık Yağı - 2 Su bardağı Mısır Unu - 1 Kg Tekir Balığı Hazırlanışı Balığı temizleyin ve bol suyla yıkayın. Süzüldükten sonra kağıt havlu üzerinde fazla suyunu alın. Mısır ununu geniş bir kaba alın ve balığı una bulayın. Fazla ununu silkeleyerek alın. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya fındık yağını koyun. Balığın kuyrukları birbirine değecek şekilde tavaya yerleştirin. Tavanın ağzı açık olarak kızartın ve ters yüz edin. Balıkların her iki tarafını da kızarttıktan sonra servis tabağına alın ve sıcak olarak servis yapın. Kalori Miktarı Toplam Kalori Miktarı : 2665 Kcal 1 Porsiyondaki Kalori Miktarı : 666 Kcal |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |