Hamburg tavuğunu yediniz mi hiç? Hamburg tavuğunu yediniz mi hiç? [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] MALZEMELER 8 adet tavuk baget 2 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı domates salçası 3 yemek kaşığı tereyağı 200 gr mantar 1 su bardağı tavuk suyu 2 diş sarımsak 1 çay kaşığı karabiber, tuz YAPILIŞI Delikli bir süzgeç yardımıyla mantarlar yağdan alınır ve fazla yağ süzdürülür. Sonra tavuklar aynı yağa aktarılıp, 2-3 dakika kızartılır. İnce halkalar halinde doğranmış soğanlar da eklenip, 8-10 dakika Kadar hep birlikte pişirmeye devam edilir. İçine salça, kızarmış mantarlar ve 1 su bardağı su eklenip, kısık ateşte pişmeye bırakılır. Tuz ve karabiberle lezzetlendirilir ve tavuklar iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir. Yanında patates püresi ile servis yapılır. |
Saat: 05:41 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.