|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Havuç Kaplı Balık konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2013, 19:07 | #1 (permalink) |
| Havuç Kaplı Balık Havuç Kaplı Balık Malzemeler: Balık İçin : * 4 balık filetosu (herhangi bir beyaz etli balık olabilir) * Yarım limonun suyu * 1 küçük havuç * 4 dal maydanoz * 100 gr kaşar peyniri (rendelenmiş) * 1 yumurta * Tuz * Karabiber * Bir miktar yağ Salata İçin : * 1 marul * 1 soğan * 2 çorba kaşığı sirke * Tuz * 3 çorba kaşığı zeytinyağı Hazırlanması: * Balığı ayıklayıp yıkayın. Üzerine limon suyu dökün. * Fırını 200 dereceye ayarlayıp önceden ısıtın. * Havucu ayıklayıp yıkayın. İri iri rendeleyin. * Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın. * Yumurtayı çırpın. Bir kasede yumurta, peynir, havuç ve maydanozu karıştırın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. * Fırına dayanıklı bir kabı yağlayın. Balık filetolarını kabın içine yerleştirip havuçlu karışımı üzerine dökün. Fırına verip orta bölmede 20 dakika kadar pişirin. * Marulu ayıklayıp yıkadıktan sonra küçük parçalar halinde doğrayın. * Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. * Sıvıyağ, sirke ve tuzu karıştırın. Marulu soğan ve sirkeli sosla harmanlayıp bir kaseye alın. * Balığı salata eşliğinde servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |