Domates Soslu Balık Domates Soslu Balık [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler: * 250 gr pirinç * 1 soğan * 3 çorba kaşığı sıvıyağ * 500 gr domates rendesi (hazır ürün) * 1 çorba kaşığı balzamik sirke * Tuz * Karabiber * 240 gr soyulmuş domates (hazır ürün) * 4 dilim balık fileto * Birkaç biberiye dalı * 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz Hazırlanması: * Geleneksel yöntemlere göre pilavı hazırlayın. * Soğanın kabuklarını soyup incecik doğrayın. 1 çorba kaşığı kızgın yağda kavurun. * Domates rendesi ve sirkeyi ilave edip 5 dakika kadar pişirin. Ardından tuz ve karabiberle tatlandırın. * Soyulmuş domateslerin suyunu süzün, dörde bölüp sosa ekleyin. * Balığı temizleyip tuz ve karabiberle tatlandırın. * Biberiyeleri balığın üzerine serpin. Ardından artan yağda yapışmaz tavada her tarafını 3 dakika kadar kızartın. * Maydanozu pilavla karıştırıp balık ve sosla servis yapın. * İsterseniz limon dilimleriyle süsleyip yanında salata da ikram edebilirsiniz. |
Saat: 19:47 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.