Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Çelikler En İyi Nasıl Parlatılır? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/154470-celikler-en-iyi-nasil-parlatilir.html)

DeRDeST 24.05.2015 17:22

Çelikler En İyi Nasıl Parlatılır?
 
Çelikler En İyi Nasıl Parlatılır?

Çelik Tencere Parlatma, Çelik Tencere Nasıl Parlatılır, Çelik Tencere Parlatma Önerileri, Çelik Tencere Parlatma Yöntemleri, Çelik Tencere Parlatma Püf Noktaları

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Genelde mutfaktaki yardımcı eşyalarımızın birçoğu çelikten üretilmiştir. Özellikle çelik kaşık, çatal, bıçak, çaydanlık, tencere gibi eşyalarımız zaman ile parlaklığını kaybederler. Bu konumuzda sizler için parlaklığı kaybetmiş çelik eşyalarınızı yeniden pırıl pırıl parlamasına yardımcı olacak pratik bilgilere ulaşabilirsiniz.

Çelikten üretilmiş olan eşyalarınızı silerken kesinlikle tel kullanmayın. Tel kullanımı sonucu çelik eşyalarınız çizilecektir. Silme ve ovalama işlemleri sırasında yünlü veya pamuklu temizlik bezleri tercih edilmelidir.

Çelik eşyalar nasıl parlatılır:

Parlaklığını kaybeden çelik eşyayı ılık sirkeli suya batırılmış yumuşak bir bez ile siliniz. Bol su ile duruladıktan sonra yünlü bez ile iyice ovalarsanız eski parlaklığını kavuşacaktır.

Başka bir yöntem ise limon kabukları ile silmektir. Çelik çatal bıçak takımlarınızı ve tencereleri limon kabukları ile ovunuz. Biraz bekledikten sonra normal şekilde yıkayıp yünlü veya pamuklu bez ile iyice parlatabilirsiniz.

Kaynak: ipuclarim.com


Saat: 11:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.