Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Ofis Masası Nasıl Kullanılır? (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/156205-ofis-masasi-nasil-kullanilir.html)

DeRDeST 04.06.2015 15:17

Ofis Masası Nasıl Kullanılır?
 
Ofis Masası Nasıl Kullanılır?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ofis masaları iş yerlerinin vazgeçilmez eşyalarıdır. Ofis masalarının doğru kullanımı genel dekorasyon ve yer tasarrufu sağlayabilmek adına oldukça önemlidir. Peki, ofis masası nasıl kullanılabilir?

Ofis masaları bir ofis içerisinde genel dekorasyonu direkt olarak yansıtır. Gerek rengi gerek modeli ile ofisin dekorasyonunu genel haliyle belirler. Ofis masasının yuvarlak kenarlara sahip olması, kırık beyaz, bej gibi açık renklerde kullanılması oldukça modern bir dekorasyon sağlarken sivri kenarlardan kahverengi ahşap seçenekler daha klasik bir dekorasyonu yansıtacaktır. Model ve renk seçimleri de ofis masalarının ofis içerisinde kapladığı alanı etkiler. Örneğin dar ve küçük ofis yerleri için daha ziyade açık renklerde küçük masaların kullanılması önerilir. Böylece hem alandan kazanım sağlanacak hem de geniş ve ferah bir görünüm kazandırmış olacaktır. Ayrıca bu ofis masalarında gizli gözler ve alternatif çekmecelerin bulunması gerekmektedir. Böylece masa üzerindeki fazla araç ve gereçler bu bölmelerde rahat bir şekilde muhafaza edilebilecektir.

Ofis masalarının kablo gizleyici alternatifleri de bulunmaktadır. Özellikle masa üzerinde bulunan bilgisayar, telefon gibi elektronik cihazlara ait internet ve elektrik kablolarının görünürlüğünü saklamak için birebirdir. Ofis masalarının bir başka kullanım şekli ise departmanlara göre değişen farklı model alternatifleri şeklinde olmasıdır. Örneğin, matris şeklinde ofis masaları finans, muhasebe gibi departmanlar için kullanılırken, daha büyük, gösterişli masalar ise genellikle yönetici diye tabir edilen kişilerce kullanılır. Ofis masalarının tamamlayıcısı olan ofis sandalyelerinin de masalara uyumlu kullanılması gerekmektedir. Gösterişli yönetici masaları deri koltuklar ve büyük ofis sandalyeleri ile kullanılırken sade ofis masaları kendileri gibi orta boy ofis sandalyeleriyle kullanılmalıdır.


Saat: 18:48

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.