Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Eviniz İçin Yılbaşı Alışverişi (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/173110-eviniz-icin-yilbasi-alisverisi.html)

EbruLi 22.12.2015 00:51

Eviniz İçin Yılbaşı Alışverişi
 
Eviniz İçin Yılbaşı Alışverişi


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Yılbaşı akşamı sevdikleriniz ile beraber evde ailecek veya arkadaşlarla birlikte geçirmeyi planlıyorsanız birkaç ufak dokunuşla evinizin havasını tamamen yeni yıla hazır hale getirebilirsiniz.

İşte eviniz için yılbaşı alışverişi önerileri

Öncelikle işe yılbaşı gecenizin konseptini belirlemekle başlayın. Renkler, seçeceğiniz aksesuarlar ve uygulayacağınız tema ile bütçenizi çok zorlamadan harikalar yaratmak mümkün…

2016 yılının yılbaşı trend temaları


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




Yılbaşının Rengi Geleneksel Kırmızı


Her yılbaşında olduğu gibi bu yılda en vazgeçilmez renkler arasında elbette kırmızı var. Kırmızıyı kar beyaz ile tamamlayabilirsiniz. Çam rengi yeşili de aralara serpiştirebilirsiniz tabii ki. Kapı süslerinden masa örtülerine tabaklardan yemek masanız için seçeceğiniz aksesuarlara kadar bu üç ana rengi kullanarak geleneksel bir yılbaşı teması hazırlayabilirsiniz.

Yılbaşında Sadeliği Adı İskandinav

Abartıyı, gösterişi ve çok kırmızıya boğulmuş bir yılbaşı temasını tercih etmeyebilirsiniz. Bunun yerine daha minimal dokunuşlar ile birlikte daha yalın objeler kullanarak İskandinav kokulu bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Bu kuzeyli yaklaşım size göreyse gri, beyaz, sütlü kahve renkleri sizin ana temanızın renkleri olabilir. Geyik desenli yastıklar, kozalak şeklinde büyük mumlar, gri – beyaz masa örtüsü ve yastıklar ve sarı yanıp sönen sade ışıklar ile evinizde bu yılbaşı İskandinav havasını estirebilirsiniz.

Yılbaşında Vintage Romantizmi

Vintage temalı bir yılbaşı ile misafirlerinizi ve sevdiklerinizi seneler öncesine götürebilirsiniz… Dantelli peçeteler ve masa örtüleri, eskitilmiş mumlar, ahşap kutular içindeki yılbaşı süsleri ve renkli ışıklar, ferforje mumlu fenerler, çiçek desenli yemek takımları ile harika bir vintage konsepti yaratabilirsiniz. Yılbaşı akşamını vintage romantizmi ile dolu dolu yaşamak için arka fona müzik olarak da nostalji plaklardan oluşan bir play list hazırlarsanız akşamın ahengi tamamıyla oluşmuş olacaktır.


Saat: 17:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.