Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Ev ve Dekorasyon (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/)
-   -   Kağıtları Atmayın! (https://www.forumaski.com/ev-ve-dekorasyon/23365-kagitlari-atmayin.html)

Hüma 07.01.2013 13:16

Kağıtları Atmayın!
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Duvarlarınızda bordür kullanmayı seviyor musunuz? O zaman sizi biraz eski günlere döndürelim. Çocukluk yıllarınızda okulda yapılan elişi derslerini düşünün. Uzunca bir şerit olarak keseceğiniz 10-12cm boyunda bir kağıdı, yelpaze şeklinde katlayın. Daha sonra makasla istediğiniz şekilde kesip çift taraflı bantla veya tutkalla duvara yapıştırın. Bordürünüz hazır!
Kese kağıtlarını atmayın! Elinizdeki kese kağıtlarını günlük kullan at çöp kutusu olarak kullanabilirsiniz. Kese kağıdını baş kısmından biraz kıvırın. Günlük yapacağınız işlerin listesini üstüne yazın. Çalışma masanıza koyun. Çöplerinizi içine atın. İşlerinizi bitirince kese kağıdını atın! Pratik değil mi?
Pano kullanmayı seviyorsanız, kendi panonuzu yapabilirsiniz. Raptiye batırılabilecek kadar yumuşak herhangi bir yumuşak malzemeyi, istediğiniz ebatta kesin. Üstünü sevdiğiniz renk bir duvar kağıdıyla kaplayın. Estetik ve şık bir panonuz olacak.
Evde veya iş yerinizde kullandığınız dosya depolama sistemlerini daha sevimli hale getirmek için, yapışkanlı kağıtlar ve duvar kağıtları yine imdadınıza yetişecektir. Farklı renklerdeki kağıtları, kaplayacağınız malzeme boyutunda kesin ve yapıştırın. Böylece çok şık ve dekoratif görüneceklerdir.




Saat: 23:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.