Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Yıldızımıza şok maaş teklifi! Gidiyor mu? (https://www.forumaski.com/fenerbahce/111531-yildizimiza-sok-maas-teklifi-gidiyor-mu.html)

Bia 27.05.2014 02:54

Yıldızımıza şok maaş teklifi! Gidiyor mu?
 
Yıldızımıza şok maaş teklifi! Gidiyor mu?

Fenerbahçe Ülker'in yıldız skoreri Bojan Bogdanovic'e Brooklyn Nets ancak minimum kontrat verebiliyor. Bu nedenle Hırvat oyuncunun hakları başka bir takıma takaslanabilir.
SPORX DIŞ HABERLER- Euroleague'de normal sezonun sayı kralı olduktan sonra, 2014 yılına kötü bir başlangıç yapan ve Brooklyn Nets'in planlarından çıkan Fenerbahçe'nin Hırvat skoreri Bojan Bogdanovic, son 1 ayda yaptığı çıkışla tekrar Amerikan takımının gündemine geldi.
Fenerbahçe Ülker'in, Bojan Bogdanovic'e 2 milyon dolar civarında bir maaş ve 2-3 yıllık bir kontrat teklifiyle birlikte, NBA takımları için geçerli olacak ufak bir 'buy-out' ücreti belirlediği ifade edilmişti. Hırvat skorerin NBA haklarına sahip Nets'in ise 500 bin dolar civarında bir maaş önermeyi planladığı belirtildi. Nets'in Bogdanovic yerine Shaun Livingston'a 3 yıl 10 milyon dolarlık bir kontrat vermeyi planladığı, "mid-level exception'ın geri kalan kısmıyla Alan Anderson ve Andrei Kirilenko'ya imza attıracağı ifade edildi. Bu nedenle Bogdanovic'in ancak minimum kontrat ile kadroya katılabilmesi mümkün olacak.
Brooklyn Nets genel menajeri Billy King'in ise Mirza Teletovic ve Bojan Bogdanovic'in haklarının elindeki tek takas malzemesi olduğunu düşünerek, Hırvat skoreri henüz NBA'e gelmeden başka bir takıma takaslayabileceği ifade edildi.
superfb


Saat: 09:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.