Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Galatasaray'a dava açtık! (https://www.forumaski.com/fenerbahce/112057-galatasaraya-dava-actik.html)

Bia 30.05.2014 11:06

Galatasaray'a dava açtık!
 
Galatasaray'a dava açtık!

Kadın basketbol maçında yaşanan olayların ardından, sarı lacivertli kulübün yöneticisi Mahmut Uslu, Ünal Aysal ve Lütfi Arıboğan'dan da şikayetçi oldu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Galatasaray- Fenerbahçe kadın basketbol takımları arasında oynanan karşılaşmada bir taraftarın yumruklu saldırısına uğrayan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun, olaydan sorumlu tuttuğu Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından polise ifade veren Uslu, kendisine yönelik bu saldırının planlı olduğunu iddia ederek, “Bana yönelik bu saldırının Galatasaray Spor Kulübü yöneticileri tarafından organize edildiğini düşünüyorum. Talimatlara uymayarak bize seyircilerin arasında yer verdiler” dedi. Mahmut Uslu, polise verdiği ifadesinde olayların Galatasaray Başkanı Ünal Aysal tarafından provake edildiğini de ileri sürdü.

Uslu, “Bana saldırıyı gerçekleştiren Jerfi Tarık Fıratlı’dan, olayları provake eden Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan, CEO Lütfü Arıboğan ve Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinden davacı ve şikayetçiyim” ifadelerini kullandı.

süperfb

SrKn 30.05.2014 13:02

Cevap: Galatasaray'a dava açtık!
 
rezil bu Mahmut Uslu yumruk değil makas almıs adam en ince ayrıntısına kadar ultraslan sitesinde ve ntvsporda videosu var neyin derdinde acaba kendını küçük düşürüyor:D


Saat: 09:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.