Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Bu sefer hataya yer yok! Özel idmanlar (https://www.forumaski.com/fenerbahce/121962-bu-sefer-hataya-yer-yok-ozel-idmanlar.html)

Bia 17.07.2014 12:21

Bu sefer hataya yer yok! Özel idmanlar
 
Bu sefer hataya yer yok! Özel idmanlar

Ye*ni se*zon ha*zır*lık*la*rı*nı To*puk Yay*la*sı’nda sür*dü*ren Fe*ner*bah*çe’de ta*kı*m kam*pa ha*zır geldi.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fenerbahçe önceki gün Topuk Yaylası’nda yeni sezon hazırlıklarına başladı. Oyuncuların hazır gelmesi teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Ersun Yanal, geçen sezonun bitiminde oyunculara uygulamaları için bireysel programlar hazırlayıp vermişti. Oyuncular programlara harfiyen uydu. Teknik heyet “Çalışmalarda işimiz kolay olacak” yorumunu yaptı.

Geçen sezon geçilecek

Deneyimli teknik adamın yeni sezon öncesinde de işi sıkı tuttuğu kaydedildi. Hedef geçen sezonun değerleri geride bırakarak ilerleme kaydetmek. Yapılacak çalışmaların öne çıkan hatları şöyle:

1.Futbola özgü dayanıklılık çalışmaları: Bunun içinde özel parkur ve istasyonlar ile yapılan antrenmanlar ile hedefli, takım ruhunu ve rekabet gücünü etkileyecek oyunlar yer alıyor.

2.Denge egzersizleri: Bu çalışmalar vücudun koordinasyonu sağlamaya yönelik olarak yapılacak ve diz-ayak-bilek uyumuna yönelik özel hareketler yer alacak.

3.Kampta yapılacak laktat testleri sonuçları ve nabız değerlerine göre sezonun ilk yarısındaki performanslar belirlenecek.

4.Yağ ölçümleri de yapılacak. Buna göre özel antrenmanlar, gerekirse diyet programları uygulanacak.

Hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de dizindeki sakatlık nedeniyle geçen sezonu erken kapatan Egemen Korkmaz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Akşam idmanı öncesinde hayatını kaybeden eski Başkan Faruk Ilgaz için saygı duruşunda bulunuldu. Sarı-Lacivertliler, 26 Temmuz Cumartesi günü İran ekibi Sepahan ile hazırlık maçı planlıyor.


Saat: 12:03

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.