Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Gönül'den iddialara sert yalanlama! (https://www.forumaski.com/fenerbahce/125259-gonulden-iddialara-sert-yalanlama.html)

Şafak 10.08.2014 13:12

Gönül'den iddialara sert yalanlama!
 
Gönül'den iddialara sert yalanlama!
Ersun Yanal'ı takımda istemediği iddialarını sert bir şekilde yalanlayan milli sağ bek, bu söylentileri ortaya atanların Fenerbahçeli olmadıklarını söyledi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fenerbahçeli Gökhan Gönül, teknik direktör Ersun Yanal'ın istifası sonrasında ortaya atılan iddialar üzerine bir açıklamada bulundu. Ersun Yanal'ı takımda istemediği iddialarını sert bir şekilde yalanlayan milli sağ bek, bu söylentileri ortaya atanların Fenerbahçeli olmadıklarını söyledi.

İşte Gönül'ün o açıklamaları:

"Bugün Ersun hocanın istifa ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım."

"Bu tarz kriz ve istifa durularında sürekli su yüzüne çıkan ve Fenerbahçe camiasını içeriden yıkma çabasında olanlar; bu bir görevden alma değildir."

"Ersun hocanın kendi iradesiyle vermiş olduğu karar gerçeğini başka yönlere çekip; saki şahsım ve kaptanlarım Ersun hocayı istemiyor gibi gösterenlerin gerçekte Fenerbahçeli olmadıklarını bizler çok iyi biliyoruz. Siz Fenerbahçeliler de bilin."

"Ne ben ne de kaptanlarım; bugüne kadar kimsenin ekmek parasıyla ya da kariyerleriyle oynayacak karakterde olmadık. Olmayız da!"

"Ve unutmayın ki; herkes söylem ve eylemlerinde kendi ahlakının gereğini sergiler."


Saat: 16:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.