Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Kartal, üzerine titriyor (https://www.forumaski.com/fenerbahce/129537-kartal-uzerine-titriyor.html)

Bia 04.09.2014 13:18

Kartal, üzerine titriyor
 
Kartal, üzerine titriyor

İsmail Kartal'ın tek arzusu var: Aman Mert'e bir şey olmasın...


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Volkan cezalı, Ertuğrul Sivas'a kiralandı. Trabzon maçı öncesi kale için tek tercih kaldı: Mert Günok... Onun da hafif sakatlığı bulunuyor ve milli takımda...

Trabzonspor maçının hazırlıklarına dün başlayan Fenerbahçe’de tedirgin bir bekleyiş hakim... Süper Kupa Finali’nin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 3 maç ceza alan Volkan Demirel’in ardından Ertuğrul Taşkıran’ın da Sivas’a kiralanmasıyla kale Mert Günok’a kaldı. Belindeki ağrılar nedeniyle iğne vurularak ligin ilk haftasındaki Karabükspor karşılaşmasına çıkan Mert, daha sonra da A Milli Takım’a çağrıldı. Teknik direktör İsmail Kartal; Trabzonspor maçında eldivenleri teslim edeceği 25 yaşındaki file bekçisinin durumunu yakından takip ederken, bu oyuncunun sorunsuz bir şekilde takıma katılmasını bekliyor.

GÖZLER GENÇLERDE

Mert’in ağrılarının artmasından tedirginlik duyan Kartal, 20 yaşındaki Ertan Ersu ile A2 takımın 18 yaşındaki kalecisi İsmet Yumakoğulları’nı da hazır olmaları konusunda uyarıyor. Bu arada cezalı Volkan ile Ertan ve İsmet, dünkü idmanda kaleci antrenörü Murat Öztürk’ün gözetiminde çalıştı. Volkan’ın genç takım arkadaşlarıyla yakından ilgilenmesi ve onlara nasihatlarda bulunması da dikkatlerden kaçmadı.


Saat: 00:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.