Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Sergen'den Emenike yorumu (https://www.forumaski.com/fenerbahce/134000-sergenden-emenike-yorumu.html)

Şafak 08.10.2014 21:51

Sergen'den Emenike yorumu
 
Sergen'den Emenike yorumu

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arena'sı isimli programda açıklamalarda bulundu.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arena'sı isimli programda açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'deki Emmanuel Emenike krizine değindi.

Nijeryalı oyuncunun Galatasaray maçı öncesinde önemine değinen Sergen, İsmail Kartal'a da ince göndermeler yaptı.

Sergen Yalçın şöyle konuştu...

BAŞLAMA DA GÖRELİM!


"Emenike ve Alves'i son maçta oynatmadın. Önünde çok ciddibir Galatasaray derbisivar. Konya maçına çıkıyorsun, şimdi Galatasaray maçında Emenike'yi kulübede oturtacak mısın? Veya Alves'i? O maça hazırlıyor desek 2 hafta var. İsmail Hoca için söylemiyorum ama hocanın oyuncuları kaybetmemek adına yanına çekmesi lazım. Hoca ile her zaman beraber olmalı. Şimdi Galatasaray maçına Emenike ve Alves ile başlama da görelim ondan sonra"

HER TAKIMDA 11'DE OYNAR

"Ben hoca olsam, Emenike ne yaparsa yapsın 11'de oynar. Ne yaptığı hiç fark etmez. Yeter ki hocaya büyük bir terbiyesizlik yapmasın. Onun haricinde oynamama gibi bir ihtimali yok. Emenike gibi bir oyuncu Türkiye'de her takımda 11'de başlar, kimle oynarsan oyna... Dikine doğru attığın bir topta Emenike hepsini geçer. Hangi teknik direktör Emenike'yi Türkiye'de oynatmaz?"

KULÜBEDE OTURMAZ!

Emenike takım oyuncusu değil. Şahsi özelliklerini ön plana çıakran, güçlü, yıpratıcı, biraz başına buyruk. Bunu hepiniz biliyoruz. O zaman niye aldınız bu oyuncuyu? 2 maçtır oynamıyor. Tek başına yıpratacak adam kulübede oturuyor. Bugün Türkiye'de hiçbir teknik adam Emenike gibi bir silahı kulübede oturtmaz, sakatlığı ve antrenman eksiği yoksa. Çünkü seni rakip kaleye götürecek en önemli oyunculardan birisi...


Saat: 01:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.