Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   F.Bahçe Marsilya'yı fethetti (https://www.forumaski.com/fenerbahce/18686-f-bahce-marsilyayi-fethetti.html)

Jaqen 22.11.2012 19:42

F.Bahçe Marsilya'yı fethetti
 
Fenerbahçe taraftarları Marsilya'yı fethetti. TSİ 22.05'te başlayacak UEFA Avrupa Ligi maçı için dün Marsilya'ya gelen taraftarlara bugün de çok sayıda taraftar eklendi ve Marsilya sokakları renklendi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivert renkteki giysileri ile Marsilya sokaklarını aşındırırken bir ara limanda bulunan bir radyo binasının önünde toplandı. Fenerbahçe lehine tezahürat yapan taraftarlar 106.8 frekansındaki yerel radyodan Fenerbahçe Marşı'nın çalınmasını istediler. Bu isteklerini kırmayan radyo DJ'i taraftarlara yanlarında CD veya cep telefonu ile laptoplarında yüklü marşın olup olmadığını sordu. Taraftarlar Fenerbahçe Marşı'nı radyoculara verirken, radyodan ise Fenerbahçe Marşı çalındı ve ses dışarıya da verildi. Hoparlörden Fenerbahçe Marşı'nı dinleyen taraftarlar büyük keyif alarak marşa eşlik etti.

Cafelerde vakit geçiren taraftarlar maç saatini beklerken, Marsilyalı taraftarlar bu saate kadar ortalıkta gözükmediler. Otel ve cafede konuştuğumuz Marsilya halkı ise maçı Fenerbahçe'nin kazanacağını dile getirdiler. Marsilya'nın düşüşte olduğunu ve çok sayıda sakatı bulunduğunu belirten görevliler, Fenerbahçe'nin 3-0 veya 3-1 gibi bir skorla galip geleceğini tahmin ettiler.

MARSİLYA DHA


Saat: 22:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.