Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   "Arena'da galip geleceğiz" (https://www.forumaski.com/fenerbahce/21536-arenada-galip-gelecegiz.html)

Jaqen 10.12.2012 11:17

"Arena'da galip geleceğiz"
 
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, Galatasaray ile oynayacakları derbi maçı hakkında konuştu. İşte Bekir İrtegün'ün sözleri...

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atan Bekir İrtegün sonucu ve hafta sonu oynanacak Galaatsaray derbisini değerlendirdi.
Bekir İrtegün yaptığı açıklamada galibiyetle ilgili olarak, "Hiç beklemediğimiz bir gol yedik. Golü attıktan sonra iyi gidiyorduk. Çok daha yeni maçtan çıktım, yanlış bir şey söylersem kimse kusura bakmasın. Güzel bir dakikada golü bulduğumuzu düşünüyoruz. Zorlu bir maç olarak bakıyorduk İBB'ye. Derbi öncesi rakibimiz kazanmışken; bizim de kazanmamız gerekiyordu. Beraberlik golünden sonra rakibin direnci arttı. Derbiden önce kazanmak çok önemliydi. Böyle bir maç kazandığımız için çok mutluyuz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a da başarılar diliyoruz" dedi.
"DÜNYA DERBİSİNE MORALLİ HAZIRLANMAK İSTİYORUZ"
Sarı-lacivertli takımın performansını değerlendiren Bekir İrtegün, "Bütün takım halinde yorulduk; çok istedik. Kendi aramızda da konuşuyoruz; iki kişi bile oyundan düşse çok yoruluyoruz. Yeter ki dağılmayalım. Maçları gol yesek bile çevirebiliyoruz. Şimdi kupa maçını geçip dünya derbisine moralli hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.
"İNŞALLAH ARENA'DAN YİNE GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ"
Galatasaray derbisi hakkında da konuşan sarı-lacivertli futbolcu, "Derbi zorlu olacak. Atmosferi güzel olacak. Zorluklar bazen güzeldir. Böyle derbiler futbolcular için şanstır. Biz takım halinde elimizdeki şansı güzel değerlendirmek istiyoruz. Kupaya ve Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız. Böylesine maçlarda psikoloji her zaman daha önemlidir. Daha önce defalarca yaptığımız gibi inşallah Arena'dan yine galibiyetle döneceğiz" ifadelerini kullandı.

"KAZANALIM DA KİM ATIYORSA ATSIN"

Performansındaki yükselişle ilgili bir soruyu yanıtlayan Fenerbahçeli futbolcu, savunma oyuncularının takım iyi olduğunda iyi göründüğünü vurgulayarak, ''Bireysel hata olmadığı sürece takım iyi oynadığı sürece savunma oyuncuları iyi oynar. Bir 10 numara, bir forvet pozisyonunda, asist yapan pozisyonda değiliz. Öyle olsak kötü oynadığımız maçta bile bir gol bir asistle günü kurtarabiliriz. Bu anlamda benim iyi oyunum takım arkadaşlarıma bağlı. Bu çıkışım da takım arkadaşlarım sayesinde. Attığım goller özgüven veriyor. Takımıma böyle fayda sağladığım için çok mutluyum. Galibiyet golü olması bu mutluluğu katlıyor. Şu ara kimin attığı önemli değil. Kazanalım da kim atıyorsa atsın'' şeklinde konuştu.

Sporx


Saat: 23:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.