Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Aziz Yıldırım mali kurulda hesap verecek (https://www.forumaski.com/fenerbahce/32315-aziz-yildirim-mali-kurulda-hesap-verecek.html)

Jaqen 11.05.2013 12:01

Aziz Yıldırım mali kurulda hesap verecek
 
Sabah gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Mali Genel Kurulu bugün gerçekleşecek. Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'ndeki kurul saat 10.30'da başlayacak.

KOCAMAN İÇİN GARANTİ VERECEK
Başkan Aziz Yıldırım'ın Mali Genel Kurul'da son dönemde gündeme düşen birçok konuyla ilgili flaş açıklamalar yapması da bekleniyor. Başkan Yıldırım, sezon sonu yaşanması muhtemel teknik direktör polemiğinin önüne bugün yapacağı açıklamalarla geçmeyi planlıyor. Yıldırım, kendisinin kongre tarafından 3 yıllığına seçildiğini, Aykut Kocaman'ın da kendisi gibi 3 yıl süreyle takımın başında olacağını yeniden vurgulayacak.

YILDIRIM TARAFTARA SESLENECEK
Son dönemde tribünde kendisine yönelik eleştiri sloganları atan taraftar grupları da Yıldırım'dan nasibini alacak. Yıldırım, taraftarın sadece takımını desteklemesi gerektiğini, maç oynanırken protestonun futbolcuları baltaladığını belirtecek. Yıldırım'ın, Ali Koç'un adaylığı konusunda da açıklama yapması bekleniyor.

ELEŞTİRİLERE RAKAMLARLA YANIT VERECEK
Son dönemde basın önünde ya da kapalı kapılar ardında Aziz Yıldırım aleyhinde konuşan isimlere kürsüden sert cevaplar gelecek. Başkanlık için liste çalışması yaptığı iddia edilen Mehmet Ali Aydınlar ve mali tablolarla ilgili eleştirilerde bulunan Hulusi Belgü'ye de cevap verecek. Bu arada kurula canlı yayın araçları alınmayacak. Basın kartı ve kurum kartı bulunmayan gazeteciler de toplantıyı takip edemeyecek


Saat: 03:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.