Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Alper: Şimdiden hazırım (https://www.forumaski.com/fenerbahce/34856-alper-simdiden-hazirim.html)

Ah`MineL`Aşk` 02.06.2013 20:46

Alper: Şimdiden hazırım
 
Yeni transfer Alper Potuk, çok büyük bir camiaya geldiğini belirterek, “Herkesin benden beklentisinin yüksek olduğunu biliyorum. Her türlü zorluğa ise şimdiden hazırım” dedi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Fenerbahçe’nin, adeta Galatasaray’ın elinden kaptığı Alper Potuk, önümüzdeki sezonu büyük bir sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Sarı-Lacivertliler’in, Eskişehirspor’dan aldığı 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, çok büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, kendisini çok zor bir görev ve sorumlulukların beklediğini söyledi. A Milli Takımımız’ın, Almanya kampında yaptığı hazırlık kampındaki karşılaşmalarda da forma giyen ve artık tatilin tadını çıkarmak istediğini söyleyen Alper, “Fenerbahçe, Türkiye’nin en önemli kulüplerinin başında geliyor. Burada hem benim hem de beni buraya getirenlerin beklentisi çok büyük. Ancak ben her türlü zorluğa şimdiden hazırım” diye konuştu.

‘Kocaman’la çalışmak isterdim’

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımdan ayrılmasının kendisini üzdüğünü belirten genç yıldız, “Aykut hoca ile çalışmak isterdim ama kısmet olmadı. Şimdi yeni bir teknik adamla, yeni bir döneme gireceğiz. Elbette büyüklerimiz, en iyi ismi takımın başına getirecektir. Bundan hepimiz elbette çok eminiz. Kadromuzda Sow, Meireles ve Emre gibi çok önemli yıldızlar bulunuyor. Aramızda müthiş bir rekabet olacak ve bu da kulübümüze yarayacak. Ayrıca taraftarların da beni seveceğine inanıyorum” yorumunu yaptı.


Saat: 20:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.