Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumaski.com/fenerbahce/)
-   -   Lucescu'dan Fener iddialarına son nokta (https://www.forumaski.com/fenerbahce/36331-lucescudan-fener-iddialarina-son-nokta.html)

Urahara 10.06.2013 22:32

Lucescu'dan Fener iddialarına son nokta
 
Lucescu'dan Fener iddialarına son nokta

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'ye Lucescu'dan kötü haber...


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Aykut Kocaman'ın istifasıyla beraber adı Fenerbahçe ile anılan Mircea Lucescu, konu hakkında net ifadeler kullandı.
"SÖZLEŞMEM BİTENE KADAR BURADAYIM"

Beyaz TV'ye konuşan Lucescu, Fenerbahçe'nin kendisiyle görüşüp görüşmediği hakkındaki soruya yanıt verirken, "Hayır. Şuan İtalya'da tatildeyim. 2 sene daha Shaktar Donetsk ile sözleşmemi uzattım. Ben profesyonel bir teknik direktörüm ve kulübüm de sözleşmem biten kadar burada kalmamı istiyor. Türkiye'yi seviyorum, Türk ligini seviyorum. İstanbul'da yaşamayı seviyorum. Dönmem sorun değil ama tekrar ediyorum, sözleşmem var. Ben bir profesyonelim ve 2 yıl daha takımımla sözleşmem var" ifadelerini kullandı.
"BUNU KULÜPLER KONUŞABİLİR"

Fenerbahçe'nin sözleşmedeki tazminatı ödeyerek kendisini getirebileceği hakkındaki yoruma ise başarılı çalıştırıcı "Bu konuyu tartışmak benim işim değil. Gazetelerin ve televizyonların tartışması da yersiz. Bunu kulüpler konuşabilir. Ben Donestk'te kalmaya karar verdim. Bu tür şeyleri tartışmak ne benim, ne de Fenerbahçe'nin de işine yaramaz. 2 yıl daha kontratım var ve burada tamamlamak istiyorum" karşılığını verdi.
Son olarak Fenerbahçe taraftarının kendisine çok güvendiği yorumunun yapılmasına ise Lucescu "Bu pek mümkün değil ama duymak güzel. Türkiye'deki hatıralarım güzel" yorumunda bulunarak sözlerini noktaladı.


Saat: 08:35

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.