Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor (https://www.forumaski.com/galatasaray/10918-alexe-g-saraylilar-bile-agliyor.html)

Narsinha 02.10.2012 12:07

Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor

Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın taraftarları, Alex de Souza'nın gidişine en az ezeli rakiplerinin taraftarları kadar üzüldü.


İşte Alex de Souza için twitter'da başlayan ve Türkiye gündemine giren başlık altına atılmış bazı tweetler:
- Her fener derbisinden önce 'inşallah oynamaz diye dua ettigimiz adam 'bir galatasaraylı olarak seni seviyorum hoşcakal Alex! Gercek yetenek

- Bir Galatasaraylı olarak #SeniUnutmayacağızBüyükKaptanAlex demekten çekinmem. Oynadığı oyun bir kenara, karakteriyle saygı duyulası adam.

- Kaptan,senin heykelini bile karşımıza koysalar bir Galatasaraylı olarak çekinirim!

- Bir Galatasaraylı olarak yıllardır Alex'ten nasıl kurtulacağız diye düşünürken bunu bize sağlayan Aykut Kocaman'a teşekkürü borç bilirim.

ira 02.10.2012 12:13

Cevap: Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor
 
Yoo

Narsinha 02.10.2012 12:35

Cevap: Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor
 
Alex futbolu yaşantısı örnek biriydi.Türkiye'ye gelen bana göre gelen en iyi ikinci yabancı futbolcu.İstatisliklere bakılırsa Hagi-Alex, Alex Hagi'den bile daha üstün.Bir Trabzonsporlu olarak sonunun böyle bitmesini istemezdim Alex'in. Hakan Şükür'e benzedi sonu.Galatasaray kulubü Hakan Şükür'e futbolu bırak jubile yap diyordu hala mukavele imzalatmaya çalışıyordu.Hagi öyle değildi ama zirve de bıraktı futnolu.Galatasay kulubü Hagi'ye 2 yıl daha kal dediği halde istememişti.Gönderiliş şeklini hatalı buluyorum ama alınan karar bence doğru Alex konusunda.

ira 02.10.2012 15:02

Cevap: Alex'e G.Saraylılar bile ağlıyor
 
İşin komiği ne biliyormusun.. Fenerbahçe şike iddialarında "küme düşme" durumu söz konusu olduğunda Alex "Gerekirse 2. ligtede oynarız" diye takımına sahip çıkmıştı :D Çok bile ezikbahçeye.


Saat: 22:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.