Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   İstenmeyen adam (https://www.forumaski.com/galatasaray/119316-istenmeyen-adam.html)

Friend 11.07.2014 11:38

İstenmeyen adam
 
İstenmeyen adam
Galatasaray'da geçtiğimiz sezonda başkan Ünal Aysal'ın büyük umutlarla transfer ettiği Aurelien Chedjou, beklentileri karşılayamıyor.



Galatasaray'da geçtiğimiz sezonda başkan Ünal Aysal'ın büyük umutlarla transfer ettiği Aurelien Chedjou, beklentileri karşılayamıyor. Roberto Mancini'den sonra yeni teknik direktör Cesare Prandelli de takıma yeni bir stoper takviyesi istedi.

Takımda zaman zaman bireysel performansı ile öne çıkan Kamerunlu defans, Semih Kaya'nın partneri olarak istenilen performans seviyesine ulaşamadı. Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde kaydettiği sürpriz gollerle kredi kazanan Kamerunlu milli oyuncu, Prandelli tarafından vazgeçilmez görülmüyor.

ASTORI VE PALETTA LİSTEDE

Stoper mevkisine transfer istediği belirtilen İtalyan çalıştırıcının listesinde ise iki savunmacı ön plana çıkıyor. Gabriel Paletta ve Davide Astori transferi için düğmeye basılırken bu transferlerden birinin gerçekleşmesi durumunda Chedjou'nun Galatasaray geleceği son bulma tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.

DÜNYA KUPASI'NDA KAYBOLDU

Turnuvanın en kötü takımlarından biri olan Kamerun, A Grubu'nu 0 puan ile ve 9 gol yiyerek tamamladı. Takım olarak çöküş yaşayan Afrika temsilcisinde Chedjou da bireysel olarak takıma katkı veremedi. Dany Nounkeu ise zaman zaman şans bulsa da pek parlak bir görüntü sergileyemedi.

"AVRUPA'NIN EN FORMDA STOPERİ..."

Galatasaray Bşaknaı Ünal Aysal, Aurelien Chedjou transferi için operasyonu bizzat yürütmüştü. Oyuncuyu çok beğenen Aysal, Chedjou için, "Avrupa'nın en formda stoperini aldık" demişti. Galatasaray'a adaptasyon süreci uzayan Chedjou, ne yönetimin ne de teknik heyetin beklentilerini tam olarak karşılayabildi.


Saat: 03:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.