Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Alex Telles'in Menajeri: Oyuncumu 6 Kulüp İstiyor (https://www.forumaski.com/galatasaray/143168-alex-tellesin-menajeri-oyuncumu-6-kulup-istiyor.html)

Friend 01.01.2015 11:21

Alex Telles'in Menajeri: Oyuncumu 6 Kulüp İstiyor
 
Alex Telles'in Menajeri: Oyuncumu 6 Kulüp İstiyor


Galatasaraylı Alex Telles'in menajeri Otto, "Brezilya'dan 3, İtalya'dan 2 ve Almanya'dan 1 kulüp oyuncumu transfer etmek için teklifte bulundu." dedi.


Roberto Mancini'nin isteğiyle Galatasaray'a getirilen Alex Telles için menajeri Fernando Otto'dan açıklama geldi. İsmi bir çok takımla anılan oyuncunun durumunu yorumlayan Otto, "Brezilya'dan üç kulüp Telles'i istiyor. İki İtalyan, bir de Alman Kulübü kendisini transfer etmek için teklifte bulundu" dedi.

"GALATASARAY SEZON SONUNDAN ÖNCE BIRAKMAYACAK"

Telles'in Galatasaray'dan ayrılmasının güçlü bir ihtimal olarak görülmediğini ifade eden Brezilyalı menajer, "Galatasaray teknik direktörü Hamzaoğlu ve kulübün asbaşkanı Telles'i sezon sonundan önce bırakmak istemiyorlar. Tüm detayları öğrenmek için 15 Ocak'ta Türkiye'ye gideceğim" dedi.

"İTALYA'YA GİDECEK" DEMİŞTİ

Oyuncunun Türkiye'deki gelişiminden memnun olduğunu da dile getiren Fernando Otto daha önce yaptığı açıklamada, Brezilyalı futbolcunun kariyerine İtalya'da devam edeceğini de öne sürmüştü.


Saat: 19:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.