Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Şut Çekemeyen Golcü Umut Bulut (https://www.forumaski.com/galatasaray/177896-sut-cekemeyen-golcu-umut-bulut.html)

YeşiL6 29.02.2016 10:24

Şut Çekemeyen Golcü Umut Bulut
 
Şut Çekemeyen Golcü Umut Bulut

G.Saray'da Burak'ın ayrılması ve Sinan'ın sakatlığı sonrası tek forvet kalan golcü, Podolski'nin de cezası nedeniyle Antep'te tek 'Umut'tu. Ancak yine hayal kırıklığıydı. Umut 2016 yılında isabetli şut çekemedi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Galatasaray'da en büyük sorun golcü krizi. Burak Yılmaz'ın ayrılması, Sinan Gümüş'ün sakatlığı sonrası forvette Podolski'yle tek kalan Umut Bulut, fırsatları bir bir harcamaya devam ediyor. Gaziantep'te Podolski'nin cezalı olması nedeniyle Aslan'ın gol umudu kalan 32 yaşındaki santrfor, yine yokları oynadı. Antep savunması arasında kaybolan Umut Bulut, gol hasretini 10 maça yükseltti.

En son kupada 19 Ocak'ta Akhisar Belediyespor ağlarını havalandıran Umut Bulut, 35 resmi karşılaşmada sadece 6 kez sevindi. Umut için en çarpıcı istatistik ise isabetli şut kategorisinde. Bir türlü patlama yapamayan golcü oyuncu, 2016 yılında 366 dakika süre aldığı karşılaşmalarda henüz kaleye
şut dahi çekemedi.

Denizli'yi de yiyecek!
Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut'un sözleşmesinin uzatılması eleştirilerine karşı, "Umut takımın en çok çalışan, koşan ismi" diye futbolcusunu savunmuş sonrasında görevinden alınmıştı. Denizli'nin de gol umudu olarak sarıldığı Umut'un hayal kırıklığı yaşatan performansının ardından 'Denizli'nin de başını yiyecek' yorumları yapılmaya başlandı.


Saat: 11:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.