Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Eboue gönderilecek mi (https://www.forumaski.com/galatasaray/22087-eboue-gonderilecek-mi.html)

ira 26.12.2012 11:25

Eboue gönderilecek mi
 
Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Emmanuel Eboue, sarı-kırmızılı takımdan gönderilmeyecak. Haberin ayrıntıları burada...

Galatasaray'ın Fildişili oyuncusu Emmanuel Eboue konusunda birbirinden farklı iddialar ortaya atılırken, başarılı futbolcunun takımdan ayrılmak istediği söylenmişti. Trabzonspor karşılaşmasında Felipe Melo ile Eboue arasında yaşanan kısa tartışma, uzun süre gündemde kalmıştı.

Sarı-kırmızılı takımda futbolcular, teknik heyet ve yönetimin en çok değer verdiği oyuncuların başında gelen Emmanuel Eboue konusunda Ünal Aysal'dan açıklama geldi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak'ın, "Onu almaya kimsenin gücü yetmez" sözleriyle tanımladığı futbolcu için görüşlerini bildiren Aysal, iddiaları yalanladı.

Sabah Gazetesi'ne konuşan Aysal, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Eboue gönderilmeyecek. Böyle bir konu da yok. Gönderilmesi söz konusu bile değil. Herkes gönderse Eboue'yi ben göndermem. Takımda benim en çok beğendiğim futbolculardan biri. Tecrübesi ile takıma katkısı büyük." sözlerine yer verdi.

Öte yandan 9 Ocak-10 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek Afrika Kupası'na gidecek olan Eboue, takımdan ayrı kalacak. Fildişi Sahili'nin finale kalması durumunda Eboue'nin, Schalke ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ilk maçında da oynaması tehlikeye girecek.


Saat: 15:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.