Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Basketbol (https://www.forumaski.com/basketbol/)
-   -   Arroyo: "Çok heyecanlıyım" (https://www.forumaski.com/basketbol/23671-arroyo-cok-heyecanliyim.html)

CentilmeN 11.01.2013 01:24

Arroyo: "Çok heyecanlıyım"
 
Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Carlos Arroyo, sarı-kırmızılı formayla yeni başarılar hedefliyor. Porto Rikolu oyuncunun sözleri burada...


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Carlos Arroyo, geride kalan sezonda Beşiktaş'la geçirdiği başarılı dönemin ardından yeniden Türkiye'de olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın geçen sezon üç ayrı kulvarda şampiyonluk yaşayan kadrosunun önemli isimlerinden biri olan Porto Rikolu oyuncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı formayla yeni başarılar hedeflediğini kaydetti.

"Çok heyecanlıyım. Yeniden Türkiye'de olmak çok güzel" ifadesini kullanan Arroyo, "Hem geçen sezonki hocam Ergin Ataman'la, hem de eski takım arkadaşlarım David Hawkins ve Ersin Dağlı ile birlikte bu kez Galatasaray Medical Park gibi önemli bir takımda başarılara koşmak için heyecan duyuyorum. Bu fırsatı bana verdikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beşiktaş'la geçen sezon FIBA EuroChallenge Kupası, Türkiye Kupası ve lig şampiyonluklarını kazandıklarını hatırlatan yıldız oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Galatasaray Medical Park gibi büyük taraftar kitlesi olan bir kulüpte aynı başarılara ulaşmak için bir fırsatımız var. Beklenti her zaman yüksek olacaktır çünkü iyi bir takım olduk. Geçen sene de Beşiktaş'la bunu başardık. Şimdi elimize geçen bu fırsatı değerlendirip, aynı başarıları tekrarlamak için buradayız."

"Ataman'la tarzımız uyuyor"
Carlos Arroyo, geride kalan sezonda Beşiktaş'ta birlikte çalıştıkları Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman'la basketbol tarzlarının uyduğunu belirtti.

Ergin Ataman'ın çok saygıdeğer bir çalıştırıcı olduğunu ve onun basketbola kattığı heyecana büyük saygı duyduğunu aktaran Arroyo, "Benim basketbol tarzım ile başantrenörümüz Ergin Ataman'ın oyun tarzı birbirine çok uyuyor. Şu anda başarı için odaklanmış durumdayız" şeklinde konuştu.

Arroyo, ayrı kaldığı dönemde de Türkiye ligini yakından takip ettiğini dile getirerek, "Galatasaray Medical Park'ı da, aynı şekilde hem başantrenör Ergin Ataman hem de eski takım arkadaşlarımdan dolayı yakından izliyordum. Takımı çok iyi tanıyorum" ifadelerini kullandı.



Saat: 07:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.