Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Drogba'dan sonrası onları korkuttu (https://www.forumaski.com/galatasaray/27280-drogbadan-sonrasi-onlari-korkuttu.html)

ira 18.02.2013 11:49

Drogba'dan sonrası onları korkuttu
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]




UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibimiz Schalke Galatasaray'ı yakından takibe devam ediyor. Schalke'nin hocası Keller’in, yardımcı antrenörü Sven Hübscheer’in sarı-kırmızılı ekibin Akhisar Belediye önünde sergilediği futboldan ve Drogba'nın performansından etkilendi.

''TAKIM ÇOK İYİ DEĞİL AMA!..''

Sarı-Kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi 2. turundaki Alman rakibi Schalke 04’ün teknik direktörü Jens Keller, G.Saray ile çarşamba günü oynayacakları karşılaşma öncesi bir hayli tedirgin... Keller’in, yardımcı antrenörü Sven Hübscheer’in izlediği Akhisar Belediye maçı sonrası kendisine verilen ayrıntılı rapor sonrasında bu endişesi daha da arttı. Hübscheer’in verdiği raporda, ''G.Saray çok iyi oynamadı. Ama...'' diyerek şöyle devam ettiği öğrenildi:

''OYUNUN ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRDİ''

''Yeni transferleri Didier Drogba sahaya girer girmez, bir anda oyunun şekli değişti. Drogba için ilk edindiğim izlenimlere göre; şu anda futbola çok aç bir durumda. Şampiyonlar Ligi’nde daha da fazlasını isteyecektir. Galatasaray’dan değil ama Drogba’dan çekinmemiz gerekiyor''... Yardımcısının bu uyarısının ardından Keller, Drogba’ya nasıl bir önlem alacağını şimdiden kara kara düşünmeye başladı. Bu arada koltuğu sallanan Schalke’nin hocası, kontratı bitene kadar kalacağını da ileri sürdü.


Saat: 01:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.