Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Prova Zehir Oldu (https://www.forumaski.com/galatasaray/28195-prova-zehir-oldu.html)

KEZMAN 08.03.2013 23:55

Prova Zehir Oldu
 
25. haftanın açılış maçında iki topu direkten dönen ve penaltı kaçıran Galatasaray evinde Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci turda Schalke 04 ile oynayacağı rövanş maçı öncesi moral arayan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da üst sıralara tırmanmaya çalışan Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın ilk yarısında topa daha fazla sahip olmasına rağmen Burak, Hamit ve Sneijder ile girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz beraberlikle gidildi.

İkinci yarı kontrataklarla gol arayan Gençlerbirliği, sol kanadı Jimmy Durmaz ile etkili kullandı. Başkent ekibi aradığı golü sezonun devre arasında takıma katılan Tomic ve Vlmeinckx işbirliğiyle buldu. Tomic'in sağdan ortasında arka direğe hareketlenen Vleminckx, kafa vuruşuyla 60. dakikada Gençlerbirliği'ni öne geçiren golü attı.

Kalesinde gördüğü golün ardından oyunu rakip yarı alana yıkan Galatasaray'da Drogba, 85. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Sarı-kırmızılıları defans oyuncusu Gökhan Zan, 87. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşma, Gençlerbirliği'nin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Galatasaray, şampiyonluk yolunda üç puan kaybetmesine rağmen 47 puan ve maç fazlasıyla Beşiktaş'ın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Puanını 34'e çıkaran Gençlerbirliği ise 9'uncu sıradaki yerini korudu.


Saat: 22:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.