Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Galatasaray'da Robben harekatı (https://www.forumaski.com/galatasaray/30413-galatasarayda-robben-harekati.html)

Jaqen 24.04.2013 11:59

Galatasaray'da Robben harekatı
 
Bayern Götze'yi bitirdi ve Hollandalı yıldız Alman devinde yolun sonuna geldi. Robben için artık her yol Galatasaray'a çıkıyor ve Sneijder vatandaşını bekliyor.
Ligde şampiyonluğa çok yaklaşan Galatasaray, transferde boş durmayacak ve Şampiyonlar Ligi'ne yakışan bir top-class bir takım kuracak. ***'dan Bahadır Çokişler'in haberine göre; Drogba ile Sneijder'in parasını fazlasıyla çıkaran ve mali açıdan sorunu olmayan sarı-kırmızılılar, bir dünya yıldızını daha 'Aslan' yapmaya kararlı.
GÖTZE GELDİ İŞİ BİTTİ

Dortmund'un yıldızı Götze'nin transferini 37 milyon euroya bitiren Bayern Münih, 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Robben ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor, Galatasaray da tetikte bekliyor.
Alman devinde bu sezon ilk 11'e girmekte zorlanan ve Götze transferi ile forma şansı iyice azalan Hollandalı oyuncu, milli takımdaki arkadaşı Sneijder ile İstanbul'da buluşabilir.
Cimbom Robben için 10 milyon euronun üzerinde bonservisi gözden çıkardı ve menajerler aracılığıyla Bayern Münih'e haber yolladı. İki kulübün pazarlık masasına oturması an meselesi...
INTER DE PEŞİNDE AMA ...

29 yaşındaki oyuncu, Türkiye'de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray'da oynamaya artık sıcak bakıyor. Inter de Arjen Robben ile ilgileniyor ama İtalyan devi sarı-kırmızılılar kadar bu transfere bütçe ayırmaya yanaşmıyor.
SNEIJDER'İ HEYECAN SARDI

Robben ismi sadece Galatasaray taraftarını değil oyuncularını da fazlasıyla heyecanlandırdı. Real Madrid'de Robben'in kader ortağı olan 1984'lü Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nda kaptanlığını yaptığı yaşıtını Galatasaray'a bekliyor. Gelecek sezon Sneijder'e göre bir takım kurmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim, Robben için şartları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor.
KARİYERİ TARTIŞILMAZ

Hollanda Milli Takımı ile 1 Dünya Kupası finali, Chelsea ve Bayern Münih formaları ile 2 Şampiyonlar Ligi finali oynayan Arjen Robben'in kariyeri başarılarda doldu. Chelsea ile 2 Premier Lig şampiyonluğu, Real Madrid ile 1 La Liga şampiyonluğu bulunan Robben, Bayern Münih ile 2. Bundesliga şampiyonluğuna geçtiğimiz haftalarda ulaştı.
FENERBAHÇE DE İSTİYOR

Götze'nin Bayern Münih'e transferi Türkiye'de ses getirdi. Alman devinde Robben'e yol görünmesi, Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe'yi de harekete geçirdi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Robben'in bonservisini sordu. Ancak bu transferde Drogba-Sneijder faktörü ile Aslan ezeli rakibine göre bir adım önde.
GUARDIOLA SONU OLDU

Bayern Münih'te Müller ve Ribery gibi yıldızların gölgesinde kalmaya başlayan Arjen Robben için sonun başlangıcı Guardiola transferi oldu! Robben, önümüzdeki sezon Alman devini çalıştıracak Guardiola'nın sistemine uymuyor. Bu görüşü, Bayern Münih'in eski teknik direktörü Ottmar Hitzfeld'in şu açıklaması tam anlamıyla destekliyor: "Robben sezon sonunda kulübünden ayrılmalı çünkü Guardiola'nın oyun sistemine hiç uymadığını düşünüyorum."
HOLLANDALI YILDIZIN ALTERNATİFİ FİLDİŞİLİ

Robben transferi gerçekleşmezse, hücum hattı Gervinho ile güçlenecek. Fildişili Drogba ve Eboue, vatandaşlarının sarı-kırmızılı formayı giymesi için devreye girecek...
Galatasaray'da yeni moda Fildişili yıldızlar oldu. Didier Drogba ve Emmanuel Eboue'den çok memnun kalan sarı-kırmızılılar, yanlarına bir vatandaşlarını daha getirmeye hazırlanıyor: Gervinho.
Ancak Aslan'ın ilk tercihi tabii ki Arsenal'in yıldızı değil. Cimbom, Bayern Münih forması giyen Robben'i almak istiyor. Fakat piyasası yüksek olan Hollandalı futbolcu kadroya katılmazsa, Gervinho'ya parçalı giydirilecek.
Süratlı yapısı ve top tekniği ile dikkat çeken yıldız oyuncunun bonservis bedeli Galatasaray'ın cebini yakmayacak düzeyde: 6-7 milyon euro.
Eboue ve Drogba'nın milli takımdan çok iyi tanıdığı ve gelmesi için olumlu konuştuğu Gervinho da İstanbul seçeneğine sıcak bakmaya başladı.

ira 24.04.2013 12:42

Cevap: Galatasaray'da Robben harekatı
 
İnşallah..


Saat: 19:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.