Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Sneijder Fenerli taraftarları kırmadı (https://www.forumaski.com/galatasaray/30621-sneijder-fenerli-taraftarlari-kirmadi.html)

Jaqen 28.04.2013 11:07

Sneijder Fenerli taraftarları kırmadı
 
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau ile birlikte Hollanda’dan gelen misafirine Nişantaşı’nı gezdirdi. Yıldız futbolcu aynı zamanda hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLARI DA KIRMADI
Fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Wesley Sneijder, Fenerbahçeli bir taraftarı da kırmadı. Hayranıyla fotoğraf çektiren futbolcu bu sırada gazetecilerin görüntü almasını istemedi. Muhabirlerin görüntü almaya devam etmesi üzerine “ No no no “ şeklinde tepki gösterdi. Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçeli hayranıyla görüntülenmesiyle oldukça morali bozulduğu gözlenen futbolcu kendini hızlı adımlarla bir mağazanın içine attı.

SOKAK ÇOCUKLARINI DA UNUTMADI
kapıda kendilerini bekleyen mendil satan sokak çocuklarını unutmadı. Yıldız futbolcu Sneijder, çocuklara kişi başına 20 Euro para yardımında bulunurken, manken eşi Yolanthe Cabau ise marketten aldığı hazır sandviçleri çocuklara verdi


Saat: 04:56

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.