Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Obi Mikel'den G.Saray'a açık kapı (https://www.forumaski.com/galatasaray/37419-obi-mikelden-g-saraya-acik-kapi.html)

Xerath 17.06.2013 15:44

Obi Mikel'den G.Saray'a açık kapı
 
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Obi Mikel'e teklif götürdü. Chelsea'nin Nijeryalı oyuncusu sarı-kırmızılılarla görüştüğünü doğrularken, kulüplerin anlaşması halinde transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

Sarı-kırmızılar bu çerçevede Chelsea'nin Nijeryalı futbolcusuna teklif götürdü. Yurt dışında transfer çalışmaları yapan başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, Londra'da Obi Mikel'in menajeri ile görüştü. Konfederasyon Kupası için milli takımda bulunan Nijeryalı futbolcu, teklifi doğrularken açık kapı bıraktı.

AÇIK KAPI BIRAKTI
Ülkesinin basınına konuşan Obi Mikel, "Kulüpler anlaşırsa parada sorun çıkmaz" diyerek, Galatasaray'a transfere olumlu baktığı mesajını verdi.
Jose Mourinho'nun Chelsea'deki ilk döneminde halen kadro kalan 5 oyuncudan biri olan Mikel'in yeni dönemde takıma girme endişesi taşıdığı, bu nedenle gelen teklifleri değerlendirdiği belirtiliyor. 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki yıldız, geçtiğimiz sezon özellikle sakatlıklardan dolayı Chelsea'de fazla forma şansı bulamamıştı.
G.SARAY CHELSEA İLE MASAYA OTURUYOR
Galatasaray yönetiminin önümüzdeki günlerde Chelsea ile masaya oturarak Obi Mikel transferini netleştirmesi bekleniyor. İngiliz kulübünün Nijeryalı orta saha oyuncusu için 16 milyon euro gibi bir bonservis ücreti isteyebileceği kaydediliyor. Taraflar arasında anmaşma sağlanması halinde Obi Mikel'in Brezilya'da yapılan Konfederasyon Kupası'ndan sonra Galatasaray'a imza atması bekleniyor.


Saat: 20:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.