Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Artık gerçek Galatasaraylı oldum (https://www.forumaski.com/galatasaray/46543-artik-gercek-galatasarayli-oldum.html)

Urahara 12.08.2013 00:44

Artık gerçek Galatasaraylı oldum
 
Artık gerçek Galatasaraylı oldum

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Galatasaray'ın Süper Kupa'yı getiren golü kaydeden yıldızı Didier Drogba, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

GSTV’ye açıklamalarda bulunan deneyimli golcü finallerin kazanmak için var olduğunu söyleyerek mücadelenin ardından çarpıcı ifadeler kullandı.


RIERA’YA ÖZEL TEŞEKKÜR
Takım arkadaşı Albert Riera’ya teşekkür eden Drogba, “11 numaralı forma için Riera’ya teşekkür ediyorum. Önemli bir davranışta bulunarak bu numarayı bana verdi. Emirates Kupası bizi çok yordu ancak buna rağmen Fenerbahçe karşılaşmasına çok iyi hazırlandık. Galibiyeti getirecek performansı göstermeyi başardık.”


“BU SEZON ÇOK DAHA FARKLI BİR DROGBA OLACAK”
Sezon başı kampı yapmasından dolayı bu sezon çok daha etkili olacağını ifade eden Drogba, “Bu sezon çok daha farklı bir Drogba seyredeceksiniz. Sezon sonu kampını iyi geçirememiştim geçtiğimiz sezon Çin’e gittiğim için. Bu sezon hocamızın verdiği özel program dahilinde çalışıyorum. Geçtiğimiz sezon büyük bir kısmını yorgun olarak geçirdim, dinlenemiyordum. Bu sezon çok daha farklı olacak. Bunu herkes görecek” ifadelerini kullandı.
Drogba ayrıca taraftarlarına daha çok kupa kaldıracaklarını söylerken ‘finallerin kazanmak için var olduğunu’ söyleyerek sözlerini noktaladı.


“GERÇEK GALATASARAYLI OLDUM”
Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek Süper Kupa’yı kazanan Galatasaray’da maçın tek golüne imza atan Drogba, ‘Gerçek Galatasaraylı’ olduğunu şakayla karışık ifade etti.
Galatasaray, Fenerbahçe’yi Süper Kupa finalinde 1-0 ile geçerken maçın tek golünü 99. dakikada sarı-lacivert ağlara bırakan Didier Drogba yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.
Kısaca maçtaki performansını değerlendiren Fildişili yıldız, “Bu benim ilk G.Saray’la finalde gol attığım ilk kupaydı bu yüzden çok iyi hissediyorum.” dedi.
Drogba, kendisi hakkında Twitter’da çıkan ‘Hasan Şaş’la konuştu ve Şaş ona ‘Sen gerçek G.Saraylı değilsin çünkü Fenerbahçe’ye gol atmadın’ şeklindeki haberlere ise şu sözlerle yorum getirdi:
“Bu hikayeye göre artık ben gerçek Galatasaraylıyım! Ama bu hikaye yaşanmadı. Hasan Şaş ve Ümit Davala bu kulübün efsaneleri. Bu kupayı onlara ve taraftarlara armağan ediyorum.”


Saat: 02:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.