Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Galatasaray (https://www.forumaski.com/galatasaray/)
-   -   Veysel Sarı'da işlem tamam (https://www.forumaski.com/galatasaray/88580-veysel-sarida-islem-tamam.html)

Şafak 03.02.2014 19:09

Veysel Sarı'da işlem tamam
 
Veysel Sarı'da işlem tamam

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Eskişehirspor, Veysel Sarı'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıklayarak, oyuncularının Galatasaray'a transferine izin verildiğini duyurdu.

Galatasaray, transferin son gününde Eskişehirspor'un savunma oyuncusu Veysel Sarı ve Boca Juniors'un stoperi Guillermo Enio Burdisso ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.

Eskişehirspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Veysel'in sözleşmesinin feshedildiği duyurulurken, oyuncunun sarı-kırmızılı olan transferine izin verildiği duyuruldu.

Kırmızı siyahlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcumuz Veysel Sarı ile olan sözleşmemiz, 230 bin eurosu futbolcunun kendisinden, 700 bin eurosu Galatasaray Spor Kulübünden olmak üzere toplam 930 bin euro karşılığında feshedilmiş olup, futbolcunun Galatasaray Spor Kulübüne transferine izin verilmiştir. Veysel Sarı'ya Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz."

25 yaşındaki Veysel Sarı, Eskişehirspor ile sözleşme yenilmediği için bir süredir kulübü tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Veysel, sezonun ilk yarısında Eskişehirspor forması ile ligde 15 maça çıkmış ve 1 gol kaydetmişti.


Saat: 10:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.