Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Sabahları göz şişmesi nasıl geçer (https://www.forumaski.com/genel-saglik/111465-sabahlari-goz-sismesi-nasil-gecer.html)

Perii 26.05.2014 23:08

Sabahları göz şişmesi nasıl geçer
 
Sabahları göz şişmesi nasıl geçer
Göz Şişmelerine Ne İyi Gelir, Göz Şişmeleri İçin Ne Yapmak Gerekir, Sabahları Göz Şişmesi Nasıl Geçer, Uyanınca Göz Şişmeleri Nasıl Geçer

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Göz hastalıkları asla ihmal edilmemeli mutlaka önemsenmelidir. Çünkü birçok organ rahatsızlık sinyalini göz üzerinden verir. Ayrıca göz sosyal hayatta en çok kullanılan organdır.
Göz şişmesinin nedenleri arasında uykusuzluk, yorgunluk, stres ve alışılandan fazla kitap okumak vardır. Bunlar aynı zamanda gözün kızarmasına sebep olurlar. Ayrıca sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklar, yemeklerde çok tuz olması ve havasız ortamlarda bulunmak da gözlerin şişmesine neden olur. Gözün şişmesine neden olan durum ortadan kaldırıldıktan bir süre sonra göz şişmesi kendiliğinden geçer.
Siz evde uygulayacağınız bazı yöntemlerle göz şişmesinden kurtulabilirsiniz.
Salatalık ve patatesi dilimleyin. 25 dakika boyunca gözlerinizin üzerinde tutun ve daha sonra gözlerinizi iyice durulayın.
Başka bir yöntem: Buz dolu bir poşeti dayanabildiğiniz kadar gözlerinize tutup bekleyin.
Diğer bir yöntem: Demlenmiş çaya pamuk batırın ve bu pamuğu 15 dakika gözünüzde bekletin. Yeşil çay ile de deneyebilirsiniz.


inception 26.05.2014 23:13

Cevap: Sabahları göz şişmesi nasıl geçer
 
Evet bu konu çok iyi geldie. Bölelikle bazen gözağrısı çekmekten kurtuluruz :) Bide sabah kalktığınızda elinizi sabunlamadan yüzünüzü yıkarsanız bu cildinize merhem etkisi sunuyo.

You're waiting for a train...


Saat: 21:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.