Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Genel Sağlık (https://www.forumaski.com/genel-saglik/)
-   -   Saraçoğlu'ndan sigara içenlere özel detoks (https://www.forumaski.com/genel-saglik/169026-saracoglundan-sigara-icenlere-ozel-detoks.html)

Jade 05.10.2015 16:14

Saraçoğlu'ndan sigara içenlere özel detoks
 
Saraçoğlu'ndan sigara içenlere özel detoks


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tabi ki bir insanın kendi kendine vereceği en büyük ceza sigara içmesidir. Ancak sigarayı bırakamayanlar sigaranın zararlarını ortadan kaldıran bazı bitkilerden faydalanabilirler. Bunun için tüketilmesi gereken bitki tere. Tereyi her ayın 5 günü 1 bağ olacak şekilde 1 günde bitirmelisiniz. Tüketmeniz gereken miktarı salatayla ya da yemeklerle değil mutlaka tek başına kullanmanız gerekiyor.

Kür nasıl uygulanıyor
İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği küre göre 1 bağ tere otunun yarısını öğleden önce, diğer yarısını da öğleden sonra tüketmeniz gerekiyor. Eğer tadı acı geliyorsa üzerine bir miktar limon sıkabilirsiniz. Bu uygulamayı 5 gün yapıp bırakacaksınız. Bu kürü uygularken idrara çıkıldığında yanma hissedilebilir fakat bu zararlı bir şey değil. Bunun nedeni terenin aynı zamanda idrar yollarını da temizliyor olması. Bu kürü uygulamaya başlayanlar balgam çıkartmaya 2 ve 3. gün başlar ve bu da daha rahat nefes almalarına yardımcı olur.


Saat: 19:17

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.